yes
Forgot Your Password?

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
08:30 – 16:00
Woensdag
08:30 – 16:00
Donderdag
08:30 – 16:00
Vrijdag
08:30 – 19:00
Zaterdag
11:00 – 19:00
Zondag
11:00 – 19:00

Speciale openingstijden

Speciale en of afwijkende openingstijden vermelden wij via onze social media kanalen en hier op onze website.

Bereikbaarheid

Cato & Co bevindt zich naast de Grote Kerk midden in de Vesting. Onze locatie is goed te bereikbaar zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Naarden Vesting ligt direct naast de snelweg A1, maar is ook goed bereikbaar binnendoor vanuit Bussum.

PARKEREN

In de Vesting kunt u vrij en onbeperkt parkeren op diverse parkeerterreinen, zoals op het Adriaan Dortsmanplein en op Bastion Nieuw Molen. Tevens kunt u ook net buiten de vesting parkeren, zoals bij de Amsterdamse straatweg en op de Abri nabij de kapitein Meijerweg.

Let wel op: op het Adriaan Dortsmanplein Naarden is parkeren niet toegestaan van vrijdagavond 18.00 uur tot zaterdag 16.00 uur in verband met de wekelijkse markt. In diverse straten in Naarden Vesting gelden ook blauwe zones o.a. bij het Stadhuis, het Arsenaal en de Grote Kerk. Hier kunt u met een parkeerschijf maximaal 1 uur parkeren.

OPENBAAR VERVOER

Naarden Vesting is ook met het openbaar vervoer goed te bereiken. Vanuit Amsterdam kunt u binnen één uur in de Vestung staan! Met de trein naar NS-station Naarden-Bussum en vervolgens met bus 110 (richting Weesp via Muiden P+R). U stapt dan uit bij halte Westealstraat. Hiervandaan is het ongeveer 5 minuten lopen naar Cato & Co.
Mocht u vanuit het station Naarden-Bussum liever willen wandelen, zal u daar een half uurtje om doen. Ook bestaat de mogelijkheid een NS fiets te huren.

Heeft u vragen? U kunt ons benaderen via de e-mail, via het onderstaand contactformulier of telefonisch.

info@cato-enco.nl

035-8884868