yes
Forgot Your Password?

Op locatie

Een heerlijke lunch met diverse broodjes, een warme kop soep of een pannenkoek. Voor alles kunt u bij ons terecht. Binnenkort ook voor een legendarische bubble tea.
Daarnaast, hebben wij ook diverse taarten en gebak waarvan u bij ons van kunt genieten of die u mee kunt nemen naar huis .
Op zoek naar een werkplek? Op de bovenverdieping hebben wij diverse stopcontacten voor de laptop en u kunt gebruik maken van de WiFi.
Tot slot, hebben wij ook een in-store winkeltje waar wij leuke dingen aanbieden van lokale ondernemers.

High tea & High wine

Iedereen is wel bekend met de term High tea, maar weet u wat het precies inhoudt? Het is een theeceremonie met zowel zoete, als hartige hapjes. De Hight tea is meestal rond lunchtijd of vroeg in de avond en heeft zijn naam te danken een de Engelse term โ€œAfternoon teaโ€
Omdat de liefde voor wijn even groot is, organiseren wij de โ€œHigh wineโ€. U wordt gehost door een vinoloog die u meeneemt in een wereld van mooie, smaakvolle wijnen. Uiteraard met de lekkerste, bijpassende hapjes.

*Beide zijn alleen op aanvraag te boeken vanaf 2 personen.

Feesten & partijen

Wanneer er iets te vieren is, hoort daar natuurlijk een mooi feest bij. U kunt bij ons terecht voor alle soorten feesten en partijen. Of het nou om een verjaardag, een babyshower, een gender reveal, een vrijgezellenfeest of zelfs om een bruiloft gaat. Wij zijn van alle markten thuis. Wij helpen u graag met het organiseren en verzorgen de gelegenheid van A tot Z. Kom gerust een keertje langs om de locatie en de mogelijkheden te bespreken.

Daarnaast zijn wij ook in te huren voor een catering op locatie naar wens. Wij verzorgen catering op maat. Voor meer informatie kunt u contact met ons op nemen.